De meest complete vervoerservice voor uw bestemming

Bent u op zoek naar een (taxi) vervoerservice die kwaliteit, service en comfort kan bieden? Zowel de speciaal opgeleide chauffeurs van Hendriks vervoerservice als ons luxe wagenpark dragen bij aan de hoogste kwaliteit en zorgen altijd voor een prettige reis voor u.

Neem contact op

Airportvervoer

Voor een zakenreis of vakantie kunt u rekenen op rechtstreeks vervoer van en naar het vliegveld. Wij staan altijd op tijd klaar, omdat we uw vertrek- en aankomsttijd controleren.

Directievervoer

Vanuit jarenlange ervaring op het gebied van directievervoer zijn we in staat om uw wensen te beantwoorden met goed opgeleide chauffeurs die stipt voor u klaarstaan. Onze wagens zijn ruim en voorzien van alle gemakken.

Rolstoelvervoer

Bent u een rolstoelgebruiker of wilt u vervoer regelen voor iemand die rolstoelafhankelijk is? Wij hebben diverse bussen die speciaal zijn ingericht voor rolstoelgebruikers.

Touringcar vervoer

Een bestuursuitje of een leuke dagtocht? Of wilt u met een grote groep naar een concert, congres of festival? Wij hebben
8-persoons bussen en een 23-persoons VIP- touringcar.

Trouw- en rouwrijden

Volgauto nodig bij een uitvaart? Voor familie en nabestaanden hebben wij nette bussen of luxe auto's ter beschikking om de rouwauto te volgen. Wilt u ter gelegenheid van een bruiloft vervoer geregeld hebben? Diverse luxe auto's staan voor u klaar.

Ziekenvervoer

Uw zorg is ook onze zorg. Na uw aanvraag voor ziekenvervoer zijn wij gemachtigd om rechtstreeks te declareren bij uw zorgverzekeraar. Onze chauffeur staat tijdig voor u klaar en begeleidt u desgewenst naar de betreffende afdeling.

Ergens naartoe?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vervoersdiensten!